Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

la parada fotografia

Pretenem apropar la fotografia, els fotògrafs i fotògrafes, i la seva obra, a tots els públics, intentant oferir un ampli ventall creatiu, amb una proposta eclèctica que mostri la gran versatilitat del mitjà fotogràfic i dels diferents suport actuals emprats com a eina creativa, mostrant treballs d’autor realitzats amb càmeres de telèfons mòbils, polaroids o càmeres reflex. Així mateix, comptarem amb un mínim de 6 fotògrafs en exposició, afegint i canviant constantment el material exposat, per tal de poder ser un punt de referència per a descobrir nous projectes dels molts fotògrafs/es que treballen amb la fotografia com a eina expressiva.

També comptem amb una petita selecció de llibres de fotografia, principalment llibres autoeditats.

En aquesta mateixa línia abarcant, també volem crear una diàleg entre el públic i els autors, un espai de trobada, reflexió i interacció per tal de poder aprofundir en el fet fotogràfic de forma dinàmica i de la mà dels propis autors, per aquest motiu hem engegat el programa “el dia del fotògraf” en el qual els diferents fotògrafs i fotògrafes de LA PARADA venen a explicar-nos i a respondre’ns tot allò que sigui d’interès pel públic.

Actualment comptem amb obra dels següents fotògrafs: Alberto Polo Iañez, Blanca ViñasJordi Oliver, Jordi V. Pou, Lola Montserrat, Lluc Queralt, Lúa Ocaña, Juanan Requena, Eugeni Gay i Gemma BallesterosConchi MartínezGisela RàfolsXavier Mulet i Thais Kouri.

També teniu a la vostra disposició la BOTIGA ON LINE per poder adquirir els nostres productes sigueu on sigueu!

www.laparadafotografia.org

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Pretendemos acercar la fotografía, los fotógrafs y fotógrafas, y su obra, a todos los públicos, intentando ofrecer un ampli abanico creativo, con una propuesta ecléctica que muestre la gran versatilidad del medio fotográfico y de los distintos soportes actuales empleados como herramienta creativa, mostrando trabajos de autor realizados con cámaras de teléfonos móviles, polaroids o cámaras réflex. Así mismo, contamos con un mínimo de 6 fotógrafos en exposició, añadiendo y/o cambiando constantemente el material expuesto, con la idea de ser un punto de referencia para descubrir nuevos proyectos de los muchos fotógrafos/as que trabajan con la fotografía com herramienta expresiva.

También contamos con una pequeña selección de libros de fotografía, principalmente libros autoeditados, o de pequeñas editoriales que trabajan codo con codo con los autores.

En esta misma línea abarcante, también queremos crear una diálogo entre el público y los autores, un espacio de encuentro, reflexión e interacción para poder profundizar en el hecho fotográfico de forma dinámica y de la mano de los propios autores, por este motivo cada cierto titmpo realizamos “el dia del fotógrafo” en el cual los diferentes fotógrafos y fotógrafas de LA PARADA vienen a explicarnos y a respondernos todo aquello que sea de interés del público.

Actualmente contamos con obra de los siguientes fotógrafos: Alberto Polo Iañez, Blanca Viñas, Jordi Oliver, Jordi V. Pou, Lola Montserrat, Lluc Queralt, Lúa Ocaña, Juanan Requena, Eugeni Gay i Gemma Ballesteros, Conchi Martínez, Gisela RàfolsXavier Mulet y Thais Kouri.

También teneis a la vuestra disposición la TIENDA ON LINE para poder adquirir nuestros productos esteis donde esteis!

www.laparadafotografia.org

Anuncis

2 comments on “la parada fotografia

 1. lluis boix
  20 Març 2014

  Hola
  Ja em vaig posar en contactar amb vosaltres recentment, demà per la tarda us voldria visitar amb 2 amigues, però no veig la vostra adreça postal enlloc…sou a Travessera de Gracia quina cantonada , Si us plau.please. moltes Gracies

  • la parada
   21 Març 2014

   Hola Lluis,
   estem al mercat de l’abaceria, les parades exteriors 14 i 15. Travessera de gràcia amb carrer torrijos. Aquesta tarda ens trobareu de 16:30h a 20h.
   Fins després!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: