Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

speaking corner convocatòria oberta

L’Speaking corner és un espai de LA PARADA destinat a la promoció i difusió de projectes artístics i culturals (fotògrafs, il·lustradors, escriptors, creatius,…). a partr del mes d’octubre, cada dissabte pel matí, de 12h a 14h, us proposem un vermouth artístic al carrer! És un espai distès on poder descubrir nous projectes artístics de  mà dels seus propis autors! I qui sap, potser entre els oients algún micromecenes vol collaborar amb algún dels projectes!…Si vols participar a l’Speaking Corner per presentar el teu projecte en curs o recentment finalitzat, només ens has d’enviar un mail a laparada@laparada.org explicant-nos breument el projecte i ens posarem e contacte amb tu.

El Speaking Corner es un espacio de LA PARADA destinado a la promoción y difusión de proyectos artísticos y culturales (fotógrafos, ilustradores, escritores, creativos,….). A partir de octubre, cada sábado por la mañana, entre las 12h y las 14h, os proponemos un vermouth artístico en la calle! Es un espacio distendido dónde poder descubrir nuevos proyectos artísticos de la mano de sus propios autores! Y quien sabe, quizás entre los oyentes algún micromecenas quiere colaborar con algúno de los proyectos!…Si quieres partcipar en el Speaking Corner para presentar tu proyecto en curso o finalizado recientemente, sólo debes mandarnos un mail a laparada@laparada.org explicándonos brevemente el proyecto y nos pondremos en contacto contigo.

Anuncis

3 comments on “speaking corner convocatòria oberta

  1. Retroenllaç: Trobada amb Alex Llovet | Quiero Ocio - Que hacer en mi Tiempo libre

  2. Retroenllaç: Trobada amb alumnes de El Observatorio | Quiero Ocio - Que hacer en mi Tiempo libre

  3. Retroenllaç: Trobada amb Enric Montes i Pancho Tolchinsky | Quiero Ocio - Que hacer en mi Tiempo libre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 14 Juny 2012 by in activitats, notícies, speaking corner and tagged , .
%d bloggers like this: