Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

18 d’octubre a les 19h, Jordi V. Pou participa a “el dia del fotògraf”

"el dia del fotògraf" amb Jordi V. Pou

“el dia del fotògraf” amb Jordi V. Pou

“El dia del fotògraf” es planteja com un espai destinat a divulgar l’obra dels fotògrafs de LA PARADA, així com pretén oferir un espai de diàleg entre els assistents i els fotògrafs, on sigui tan important  el que expliquen uns com el que pregunten els altres.

El proper dijous 18 d’octubre a partir de les 19h Jordi V. Pou serà a LA PARADA per explicar-nos de primera mà, com sorgeix Kokovoko, com es desenvolupa, els secrets de treballar amb la càmera del telèfon mòbil, i tot allò que els assistents vulguin saber.

Jordi V. Pou (Lleida, 1968)

Des dels anys 90 Jordi V. Pou es dedica professionalment a la fotografia, destacant-ne el reportatge i la fotografia de premsa.  Ha estat cap de fotografia del Periòdic d’Andorra, col·laborador del Periódico de Catalunya, i fotògraf de l’agencia Cover.

La seva obra s’ha exposat a ciutats de tot l’estat tant en exposicions individuals com col·lectives, així com ha estat mereixedor de diferents premis i beques tant nacionals com internacionals. El seu darrer projecte, Kokovoko, s’ha pogut veure a ciutats com Berlin, Nova York, Madrid, Lleida, Barcelona o Melbourne.

El projecte fotogràfic Kokovoko, té format de fotoblog i està realitzat íntegrament des de la càmera del telèfon mòbil; totes les fotografies estan preses, retocades i penjades al fotoblog des del telèfon mòbil de Jordi V. Pou, qui des de l’octubre de 2009 ha penjat diàriament, com a mínim, una fotografia. Es pot seguir el projecte a kokovoko.info.

Kokovoko neix de la més estricta intimitat, física i personal, però tot i ser un treball introspectiu, les seves imatges ofereixen a l’espectador camins per vagar, perdre’s i sentir. Del conjunt de l’obra se’n desprèn una coherència reveladora.

Jordi V. Pou ha realitzat conferències sobre les implicacions de la fotografia mòbil en diferents espais: Festival Emergent de Lleida, Festival Latitudes de Huelva, l’Escola Gris Art de Barcelona, o la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Ens veiem per LA PARADA!

 

“El día del fotógrafo” se plantea como un espacio destinado a divulgar la obra de los fotógrafos de LA PARADA, así como pretende ofrecer un espacio de diálogo entre los asistentes y los fotógrafos, dónde sea tan importante lo que explican unos como lo que preguntan los otros.

El próximo jueves 18 de octubre, a partir de las 19h, Jordi V. Pou estará en LA PARADA para explicarnos de primera mano cómo surge Kokovoko, como se desarrolla, los secretos de trabajar con la cámara del teléfono móvil, y todo aquello que los asistentes quieran saber.

Jordi V. Pou (Lleida, 1968)

Desde los años 90 Jordi V. Pou se dedica profesionalmente a la fotografía, destacando en el reportaje y la fotografía de prensa. Ha sido responsable de fotografía del Periòdic d’Andorra, colaborador de El Periódico de Cataluña y fotógrafo de la agencia Cover.

Sus obras se han expuesto en ciudades de todo el estado, tanto exposiciones individuales como colectivas, así como ha sido merecedor de distintos premios y becas tanto nacionales como internacionales. Su último proyecto, Kokovoko, se ha podido ver en ciudades como Berlín, Nueva York, Madrid, Lleida, Barcelona o Melburne.

El proyecto fotográfico Kokovoko, tiene formato de fotoblog y está realizado íntegramente desde la cámara del teléfono móvil, todas las fotografías están tomadas, retocadas y colgadas al fotoblog desde el teléfono móvil de Jordi V. Pou, quien desde el octubre de 2009 ha colgado diariamente, como mínimo, una fotografía. Se puede seguir el proyecto todavía en curso en Kokovoko.info.

Kokovoko nace de la más estricta intimidad física y personal, pero a pesar de ser un trabajo introspectivo, sus imágenes ofrecen al espectador caminos para vagar, perderse y sentir. Del conjunto de la obra se desprende una coherencia reveladora.

Jordi V. Pou ha realizado conferencias sobre las implicaciones de la fotografía móvil en diferentes espacios: Festival Emergent de Lleida, Festival Latitudes de Huelva, Escola Gris Art de Barcelona o la Universidad Internacional Menéndez Pelayo.

 Nos vemos por LA PARADA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 11 Octubre 2012 by in Uncategorized and tagged , , , .
%d bloggers like this: