Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

25 d’octubre a les 19h Blanca Viñas participa a “El dia del fotògraf/a”

“El dia del fotògraf” es planteja com un espai destinat a divulgar l’obra dels fotògrafs de LA PARADA, així com pretén oferir un espai de diàleg entre els assistents i els fotògrafs, on sigui tan important  el que expliquen uns com el que pregunten els altres.

El proper dijous 25 d’octubre a partir de les 19h Blanca Viñas serà a LA PARADA per apropar-nos al seu treball fotogràfic; a com treballa, experimenta, manipula i juga amb la fotografia analògica. El resultat de tot plegat, noves percepcions i noves realitats recreades. Com sempre, a través d’un diàleg obert amb tots els assistents.

Blanca Viñas Alcoz (Barcelona, 1987)

Graduada en Enginyeria de l’Edificació per la Universitat Politècnica de Catalunya. Cursa el primer any de gràfica publicitària a l’Escola Massana de Barcelona.

S’interessa per la fotografia analògica gràcies a les múltiples possibilitats que aquesta ofereix. Juga amb diferents càmeres i carrets, manipula l’emulsió sensible de la pel·lícula, fa dobles exposicions,… d’aquesta manera la seva fotografia es converteix en una manera de crear noves realitats i noves percepcions de l’entorn gràcies, també, a la participació de l’atzar.

Fruït del seu interès per l’arquitectura la seva obra està molt centrada en entorns urbans, inventant noves projeccions de la realitat que l’envolta.

La seva obra ha estat exposada en diferents exposicions individuals i col·lectives: “una mirada de Barcelona” a l’Illa Diagonal, “click, click, click” a la Galeria Gogoko, “I sense lomo” a la Galeria punto línea superficie,… Així com també ha estat publicada en diferents mitjans: Absolut Network, EL PAÍS, Disparo Magazine, la Fonoteca de Barcelona, Venusplutón,…

També ha impartit un workshop sobre la tècnica del Splitzer i ha realitzat una sessió de preguntes, dubtes i trucs de la lomografia a la botiga Lomography de Barcelona.

Ens veiem per LA PARADA!

“El día del fotógrafo” se plantea como un espacio destinado a divulgar la obra de los fotógrafos de LA PARADA, así como pretende ofrecer un espacio de diálogo entre los asistentes y los fotógrafos, dónde sea tan importante lo que explican unos como lo que preguntan los otros.

El próximo jueves 25 de octubre, a partir de las 19h, Blanca Viñas estará en LA PARADA para acercarnos a su trabajo fotográfico; como trabaja, experimenta, manipula y juega con la fotografía analógica. El resultado de todo ello, nuevas percepciones y nuevas realidades recreadas. Como siempre, a través del diálogo abierto con todos los asistentes.

Blanca Viñas Alcoz (Barcelona, 1987)

Graduada en Ingeniería de la Edificación por la Universidad Politécnica de Catalunya. Cursa el primer año de gráfica publicitaria en la Escuela Massana de Barcelona.

Se interesa por la fotografía analógica gracias a las múltiples posibilidades que esta ofrece. Juega con las diferentes cámaras y carretes, manipula la emulsión sensible de la película, hace dobles exposiciones,… de esta forma, su fotografía se convierte en una manera de crear nuevas realidades y nuevas percepciones del entorno gracias también, a la participación del azar.

Fruto de su interés por la arquitectura su obra está muy centrada en entornos urbanos, inventando nuevas proyecciones de la realidad que la rodea.

Su ora ha sido expuesta en diferentes exposiciones individuales y colectivas: “una mirada de Barcelona” en la Illa Diagonal, “click, click, click” en la Galería Gogoko, “I sense lomo” en la Galería punto línea superficie,… Así como también ha sido publicada en diferentes medios: Absolut Network, EL PAÍS, Disparo Magazine, la Fonoteca de Barcelona, Venusplutón,…

También ha impartido un workshop sobre la técnica del Splitzer y ha realizado una sesión de preguntas, dudas y trucos de la lomografía en la tienda Lomography de Barcelona.

Nos vemos por LA PARADA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 22 Octubre 2012 by in activitats, Blanca Viñas, el dia del fotògraf, fotògrafs/es and tagged , , , .
%d bloggers like this: