Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

dijous 8 de novembre a les 19h, Lluc Queralt participa a el dia el fotògraf

“El dia del fotògraf” es planteja com un espai destinat a divulgar l’obra dels fotògrafs de LA PARADA, així com pretén oferir un espai de diàleg entre els assistents i els fotògrafs, on sigui tan important  el que expliquen uns com el que pregunten els altres.

El proper dijous 8 de novembre a partir de les 19h, el fotògraf Lluc Queralt Baiges serà a LA PARADA per apropar-nos al seu treball, les seves motivacions i els seus interessos a l’hora de fotografiar i plasmar la realitat que l’envolta, ja sigui a Tarragona, Finlàndia o Nova York. Com sempre, a través d’un diàleg obert amb tots els assistents, podreu preguntar tot allò que creieu oportú.

Lluc Queralt Baiges (Tarragona, 1978)

En la seva obra hi conflueix el viatge, la fotografia i una particular manera de veure el món.

Amb una vessant documentalista ens descobreix el més quotidià a través d’imatges de composició clàssica amb un gran domini de la llum i del blanc i negre. Però també hi descobrim una vessant més expressiva a través del seu llenguatge intimista i d’una poètica pròpia. En cada imatge s’hi respira serenitat i implicació personal, proximitat i sensibilitat.

La seva obra s’ha pogut veure en nombroses ocasions a Tarragona, Barcelona, Madrid, Nova York o Helsinki. Actualment es pot veure una retrospectiva seva, comissariada per Chantal Grande, a la Galeria Fòrum de Tarragona.

Ens veiem per LA PARADA amb Lluc Queralt!

 

“El día del fotógrafo” se plantea como un espacio destinado a divulgar la obra de los fotógrafos de LA PARADA, así como pretende ofrecer un espacio de diálogo entre los asistentes y los fotógrafos, dónde sea tan importante lo que explican unos como lo que preguntan los otros.

El próximo jueves 8 de noviembre, a partir de las 19h, el fotógrafo Lluc Queralt Baiges  estará en LA PARADA para acercarnos a su trabajo, sus motivaciones y sus intereses a la hora de plasmar la realidad que lo envuelve, ya sea Tarragona, Finlandia o Nueva York. Como siempre, a través de un diálogo abierto con todos los asistentes, podréis preguntar todo aquello que creáis oportuno.

Lluc Queralt Baiges (Tarragona, 1978)

En su obra confluyen el viaje, la fotografía y una particular manera de ver el mundo.

Con una vertiente documentalista nos descubre lo más cotidiano a través d imágenes de composición clásica con un gran dominio de la luz y del blanco y negro. Pero también descubrimos una vertiente más expresiva a través de su lenguaje intimista, con una poética propia. En cada imagen se respira serenidad e implicación personal, proximidad y sensibilidad.

Su obra ha sido expuesta en múltiples ocasiones en Tarragona, Barcelona, Madrid, Nueva York o Helsinki entre otras. Actualmente se puede ver una retrospectiva suya, comisariada por  Chantal Grande, en la Galería  Fòrum de Tarragona.

Nos vemos por LA PARADA con Lluc Queralt!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 6 Novembre 2012 by in activitats, el dia del fotògraf, fotògrafs/es, Lluc Queralt and tagged , , , .
%d bloggers like this: