Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

dijous 22 de novembre a les 19h, Lola Montserrat participa a “El dia del fotògraf/a”

El dia del fotògraf” es planteja com un espai destinat a divulgar l’obra dels fotògrafs de LA PARADA, així com pretén oferir un espai de diàleg entre els assistents i els fotògrafs, on sigui tan important  el que expliquen uns com el que pregunten els altres.

El proper dijous 22 de novembre a partir de les 19h, la fotògrafa Lola Montserrat  serà a LA PARADA per apropar-nos al seu treball. És una gran oportunitat de conèixer de més a prop la llarga trajectòria d’aquesta fotògrafa especialitzada en tècniques antigues però que toca tots els suports, des de l’analògic, passant per la polaroid fins el mòbil.

Lola Montserrat (Barcelona, 1954)

Fotògrafa, experta en tècniques fotogràfiques del segle XIX i en tractament digital de la imatge, es va llicenciar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, exercint com a metge fins el 1988, any en que va reorientar la seva vida professional cap a la fotografia.

Aquest mateix any entra a formar part de l’equip docent de l’escola IDEP, on impartirà diferents cursos i tallers de tractament digital de la imatge, tècniques antigues i tècniques alternatives. Compaginant-ho, entre d’altres, amb col·laboracions amb la Fundació La Caixa, la Casa Golferichs, la Universitat Politècnica de València,…

La seva obra ha estat exposada en nombroses ocasions en exposicions individuals i col·lectives, tan a diferents espais de Barcelona com a Miami, Oporto o Toulouse.

Ens veiem per LA PARADA!

El día del fotógrafo” se plantea como un espacio destinado a divulgar la obra de los fotógrafos de LA PARADA, así como pretende ofrecer un espacio de diálogo entre los asistentes y los fotógrafos, dónde sea tan importante lo que explican unos como lo que preguntan los otros.

El próximo jueves 22 de noviembre, a partir de las 19h, la fotógrafa Lola Montserrat  estará en LA PARADA para acercarnos a su trabajo. Es una gran oportunidad para conocer de más cerca la larga trayectoria de esta fotógrafa especializada en técnicas antiguas, pero que toca todos los soportes, desde lo analógico, pasando por la polaroid hasta el móvil.

Lola Montserrat  (Barcelona, 1954)

Fotógrafa experta en técnicas fotográficas del siglo XIX i en el tratamiento digital de la imagen, se licenció en Medicina por la Universitat Autónoma de Barcelona, ejerciendo como médico hasta 1988, año en que reorientó su vida profesional hacia la fotografía.

Ese mismo año entra a formar parte del equipo docente de la escuela IDEP, dónde impartirá distintos cursos y talleres de tratamiento digital de la imagen, técnicas antiguas y técnicas alternativas. Todo ello compaginado, entre otros, con colaboraciones en la Fundación La Caixa, la Casa Golferichs, la Universitat Politècnica de Valencia,…

Su obra ha sido expuesta en numerosas ocasiones en exposiciones individuales y colectivas, en distintos espacios de Barcelona como en Miami, Oporto o Toulouse.

Nos vemos por LA PARADA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 19 Novembre 2012 by in activitats, el dia del fotògraf, Lola Montserrat and tagged , , .
%d bloggers like this: