Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

dijous 29 de novembre a les 19h, Lúa Ocaña participa a “el dia del fotògraf/a”

“El dia del fotògraf” es planteja com un espai destinat a divulgar l’obra dels fotògrafs de LA PARADA, així com pretén oferir un espai de diàleg entre els assistents i els fotògrafs, on sigui tan important  el que expliquen uns com el que pregunten els altres.

El proper dijous 29 de novembre a partir de les 19h, la fotògrafa Lúa Ocaña serà a LA PARADA per mostrar-nos la seva obra més enllà del que habitualment podeu veure a la parada. Podrem conèixer el seu univers creatiu, molt lligat al seu món personal i quotidià, amb una estètica que juga en pro del contingut.

 Lúa Ocaña (Vigo, 1982)

Quan es trasllada a Barcelona per finalitzar els seus estudis de Química a la UAB, la fotografia es creua en el seu camí i acaba estudiant fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

La seva obra he estat exposada al centre d’art contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú, a diferents espais de Vigo, al Festival Emergent de Lleida, Barcelona, Igualada,… També ha participat de forma activa a diferents certàmens com el Festival SCAN de Tarragona 2012, als Reencontres d’Arlés 2011 o l’Emergent de Lleida 2009.

A La Parada trobareu tres projectes de la Lúa:  Lembranzas, una col·lecció de records plasmats en transferències de polaroids;  Don’t Break, treball analògic en 35mm, on es presenten de manera subtil les absències i la soledat; i Two, on  les imatges es fusionen per aprofundir en la idea, el contingut.

Ens veiem per LA PARADA!

 

“El día del fotógrafo” se plantea como un espacio destinado a divulgar la obra de los fotógrafos de LA PARADA, así como pretende ofrecer un espacio de diálogo entre los asistentes y los fotógrafos, dónde sea tan importante lo que explican unos como lo que preguntan los otros.

El próximo jueves 29 de noviembre, a partir de las 19h, la fotógrafa Lúa Ocaña estará en LA PARADA para mostrarnos su obra más allá de lo que habitualmente podéis ver en la parada. Podremos conocer su universo creativo, muy ligado a su mundo personal y cotidiano, con una estética que juega en pro del contenido.

Lúa Ocaña (Vigo, 1982)

Cuando se traslada a Barcelona para finalizar sus estudios de Química en la UAB, la fotografía se cruza en su camino y acaba estudiando fotografía en el Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Su obra ha sido expuesta en el centro de arte contemporáneo La Sala de Vilanova i la Geltrú, en diferentes espacios de Vigo, en el Festival Emergent de Lleida, en Barcelona, Igualada,… Así como también ha participado de forma activa en diferentes certámenes como el Festival SCAN de Tarragona 2012, los Reencontres d’Arlés 2011 o el Emergent de Lleida.

Habitualmente en LA PARADA podéis encontrar los trabajos: Lembranzas, una colección de recuerdos plasmados en transferencias d polaroid; Don’t Brek, trabajo analógico en 35mm, dónde se presentan de manera sutil las ausencias y la soledad; y Two, trabajo dónde las imágenes se funden para profundizar en la idea, el contenido.

Nos vemos por LA PARADA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 26 Novembre 2012 by in activitats, el dia del fotògraf, Lúa Ocaña, notícies and tagged , , , .
%d bloggers like this: