Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Més fotografia als mercats amb La Carnicería

la carniceríaEns encanta descobrir propostes com la de La Carnicería, un projecte de Teresa Jiménez i Gema Arias que amb el lema “con arte se vive mejor” fan accions efímeres per apropar l’art i la cultura al màxim nombre de persones possibles.

Aquesta vegada, durant els dies 20, 21, 22 i 23 de febrer, ocuparan la parada 35 del Mercat de Antón Martín de Madrid, convertint-la en un punt de venda de fotografia d’autors d’arreu del món!

Tot plegat és tan proper a nosaltres que ens emociona! Poster si que l’art s’està començant a colar als cistells de la compra!

 

Nos encanta descubrir propuestas como la de La Carnicería, un proyecto de Teresa Jiménez y Gema Arias que bajo el lema “con arte se vive mejor”, hacen acciones efímeras para acercar el arte y la cultura al máximo número posible de personas.

Esta vez, durante los días 20, 21, 22 y 23 de febrero, ocuparan la parada 35 del Mercado Antón Martín de Madrid, convirtiéndola en un punto de venta de fotografía de autores de todo el mundo!

Todo ello es tan cercano a nosotras que nos emociona! Quizás sí que el arte se está empezando a colar en los carritos de la compra!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 15 febrer 2013 by in fotografia, notícies, recomanació and tagged , , .
%d bloggers like this: