Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Passió implicació i visió personal, un taller de El Observatorio, amb descompte pels Amics de La Parada

Juvenile in African prison. Pademba central prison freetown, SieDes de El Observatorio es defineixen com un espai creatiu dedicat a l’ensenyament de la fotografia, un espai sense determinacions, només posen l’accent en la mirada, entenent la fotografia com un acte subjectiu i personal. Per aquest motiu, no defensen un estil o gènere concret, i defensen un pla formatiu basat en l’acompanyament i seguiment dels seus alumnes perquè siguin ells mateixos qui trobin i defineixin la seva mirada, particular i única de veure el món.

A part dels cursos anuals o trimestrals, també ofereixen tallers i workshops puntuals. De cara al cap de setmana del 14, 15 i 16 de juny han preparat el taller: Passió, implicació i visió personal, un taller més que interessant pels continguts i pels seus convidats: Héctor Mediavilla i Fernando Moleres.

Aquest taller pensat per fotògrafs que tinguin entre mans projectes documentals de llarga durada, tracta temes com trobar l’equilibri entre les necessitats artístiques del fotògraf o fotògrafa, i les necessitats editorials; com gestionar la pròpia implicació personal amb el tema del projecte o amb les persones implicades, o la importància de la narrativa visual compromesa i honesta.

Un taller, on els alumnes podran reflexionar entorn temes d’importància cabdal en la realització de projectes documentals, i alhora tindran la oportunitat que els seus projectes siguin visionats per experts en la matèria.

El Observatorio forma part de les entitats col·laboradores amb La Parada, per aquest motiu, tots els Amics de La Parada, podreu gaudir d’un 5% de descompte en el preu del taller!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29 Mai 2013 by in amics de la parada, fotografia, notícies and tagged , , , .
%d bloggers like this: