Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

20 ways to disappear, el nou llibre d’Enric Montes, ja és a La Parada!

Enric Montes 20WTD postAhir vam rebre la visita de l’Enric Montes, feia dies que l’esperàvem, teniem ganes de veure i tocar el seu nou llibre: 20 ways to disappear.

L’obra d’Enric Montes està molt vinculada a la literatura, i en aquest cas no podia ser d’una altra manera, 20 ways to disappear neix de la lectura de La puerta en un muro de H.G. Wells; amb aquest punt de partida l’autor ens presenta 20 imatges per desaparèixer, imatges que conceptualment segueixen amb la línia de l’autor, però que a diferència de la trilogia El buscador de prodigios, ens proposen una recerca més orientada a l’exterior, no tan introspectiva, imatges molt netes, gens estridents i amb tons més suaus. Potser una recerca més dolça?

El què acaba d’arrodonir el llibre és la seva presentació i “enquadernació”, una presentació minimalista i autèntica, l’empremta dactilar de la portada feta manualment en cada llibre, l’absència de grapes, cola o fils que fixin les pàgines i la “camisa” que protegeix el llibre, tot plegat, pensat per reforçar la idea de desaparèixer. Un llibre que físicament també pot desaparèixer, descomposar-se o recomposar-se a voluntat del seu lector.

En definitiva, un llibre MOLT recomanable!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 1 Agost 2013 by in Enric Montes, llibres fotografia, novetats and tagged , , .
%d bloggers like this: