Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

dissabte 14 de setembre… 1er aniversari de LA PARADA!!

FLYER 1 ANYJa han passat 365 dies des que el 15 de setembre del 2012 vam inaugurar LA PARADA, 365 dies plens d’històries, de coneixences i descobertes, han estat 365 dies intensos on hem anat assentant i definint el projecte, dia dia, amb el vostre suport.

Per això volem celebrar amb TOTS vosaltres aquest 1er aniversari. Us esperem el proper dissabte 14 de setembre a partir de les 10h del matí amb  ganes de celebrar i seguir avançant!

El mateix dissabte 14 a les 12h inaugurarem exposició! L’APARADART. Una exposició de fotografia i il·lustració, que pretén convertir els aparadors del petit comerç del barri de Gràcia en les parets d’un museu, una exposició que pretén, a través de l’art, transmetre optimisme entre els vianants-espectadors, casuals o no, en aquests temps foscos que corren, una exposició que uneix esforços entre petit comerç, artistes i públic en general, una exposició a l’abast de tothom.

Però això no és tot! durant tot el matí farem un 5% de descompte en totes les compres i per aquelles compres superiors a 20€ també tindrem algunes sorpreses! I qui sap què se’ns pot passar pel cap!….

Us esperem!

(amb il·lusió!)

Ya han pasado 365 días desde que el 15 de septiembre de 2012 inauguramos LA PARADA, 365 días llenos de historias, de descubrimientos, han sido 365 días intensos en los que nos hemos asentado y definido el proyecto día a día con vuestra ayuda.

Por eso queremos celebrar con TODOS vosotros este 1º año. Os esperamos el próximo 14 de septiembre a partir de las 10h  de la mañana con ganas de celebrar y seguir avanzando!

El mismo sábado 14 a las 12h inauguraremos la exposición L’APARADART. Una exposición de fotografía e ilustración que  pretende convertir los escaparates del pequeño comercio del barrio de Gràcia en las paredes de un museo, una exposición que pretende, a través del arte, transmitir optimismo entre los viandantes-espectadores, casuales o no, en estos tiempos oscuros que corren, una exposición que une esfuerzos entre el pequeño comercio, artistas y público en general, una exposición al alcance de  todos.

Pero eso no es todo! durante toda la mañana haremkos un 5% de descuento en todas las compras y para las compras superiores a 20€ tambiñen tendremos algunas sorpresas! Y quién sabe que se nos puede pasar por la cabeza!…

Os esperamos!

(con ilusión)

Anuncis

One comment on “dissabte 14 de setembre… 1er aniversari de LA PARADA!!

  1. Retroenllaç: L/APARADART. inauguració el 14 de setembre a les 12h |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 2 Setembre 2013 by in notícies.
%d bloggers like this: