Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

L/APARADART. inauguració el 14 de setembre a les 12h

FLYER LAPARADARTPer celebrar el 1er aniversari de LA PARADA volem fer un pas més en la nostra proposició de treure l’art i la cultura al carrer, així neix L/APARADART, una exposició de fotografia i il·lustració, que converteix el carrer en un museu, els aparadors en les parets, els carrers en les sales i els vianants en el públic.

A cada autor se li ha donat una premissa, que escollís,  d’entre les seva obra, aquella imatge que cada vegada que la veia li transmetia “bon rotllo”, alegria o benestar.  L’exposició serà, per tant, un collage de imatges de “bon rotllo”, un mapa de l’imaginari creatiu i personal del significat de “bon rotllo”.

Esteu tots convidats a la inauguració de l’exposició el dissabte 14 de setembre a les 12h a LA PARADA!!!

Para celebrar el 1er aniversario de LA PARADA queremos hacer un paso más en nuestra propuesta de sacar el arte y la cultura a la calle, así nace L/APARADART, una exposición de fotografía e ilustración, que convierte la calle en un museo, los escaparates en las paredes, las calles en las salas y a los viandantes en el público.

A cada autor se le ha dado una premisa, que escogiera entre su obra, aquella imagen que cada vez que la viera le transmitiera “buen rollo”, alegría o bienestar. La exposición será , por tanto, un collage de imágenes de “buen rollo”, un mapa del imaginario creativo y personal del significado del “buen rollo”.

Estáis todos invitados a la inauguración de la exposición el sábado 14 de septiembre a las 12h a LA PARADA!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 4 Setembre 2013 by in L/APARADART, notícies, projectes propis and tagged , , .
%d bloggers like this: