Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Speaking corner 28 de set: exposició llibres il·lustrats a la Biblioteca X. Benguerel

flyer 28 SETEMBRE 2013Aquest dissabte 28, per tancar el mes de setembre us portem un la presentació del projecte per a l’exposició de més de 20 llibres il·lustrats autoeditats a càrrec de col·lectiu de il·lustradores i il·lustradors i Pia Wortham.

Llibres en formats alternatius, acordions a desplegar amb paraules oposades on es mostra la visió personal de cada artista. Una mostra creativa que busca despertar l’interès en formats menys convencionals utilitzant diversos recursos plàstics.

Este sábado 28, para cerrar el mes de septiembre os traemos un la presentación del proyecto para la exposición de más de 20 libros ilustrados autoeditados a cargo de colectivo de ilustradoras e ilustradores y Pia Wortham.

Libros en formatos alternativos, acordeones a desplegar con palabras opuestas donde se muestra la visión personal de cada artista. Una muestra creativa que busca despertar el interés en formatos menos convencionales utilizando diversos recursos plásticos.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 25 Setembre 2013 by in notícies, speaking corner.
%d bloggers like this: