Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Xavier Mulet i el seu alterego M. Ardan s’incorporen als fotògrafs de La Parada!

xavier muletCoincidint amb l’exposició de M. Ardan: gran viatger del s.XIX de Xavier Mulet, al Museu Blau, a La Parada ja hi podeu trobar una selecció de 20 peces del projecte.

Un treball de ficció que a través del personatge principal, M. Ardan, fa un recorregut pels seus viatges, passions i emocions.

Un projecte alteritari, espaial i temporal, que mitjançant còpies analògiques en blanc i negre virades al seleni i tintades amb herbes naturals, ens ofereix una ficció del s.XIX materialitzada al s. XXI.

També disponible a la botiga on line.

El dissabte 14 de desembre Xavier Mulet serà a La Parada participant a l’Speaking Corner per presentar-nos el projecte personalment.

Coincidiendo con la exposición M. Ardan: gran viajero del s.XIX de Xavier Mulet en el Museu Blau, en La Parada ya podeis encontrar una selección de 20 piezas del proyecto.

Un trabajo de ficción que, a través del personaje principal, M. Ardan, hace un recorrdio por sus viajes, pasiones y emociones.

Un proyecto alteritario, espacial y físico, que mediante copias analógicas en blanco y negro viradas al selenio, y tintadas con hierbas naturales nos ofrece una ficción del s.XIX, materializada en el s.XXI.

También disponible en  tienda on line.

El sábado 14 de diciembre Xavier Mulet estarà en La Parada para participar en el Speaking Corner presentando personalmente el proyecto.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12 Novembre 2013 by in fotògrafs/es, fotografia, novetats, Xavier Mulet and tagged , , , .
%d bloggers like this: