Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

despedim la 1a edició de L/APARADART

comerços LAPARADART

 

Finalment, després d’un mes i mig d’exposició, tanquem L/APARADART amb una valoració molt positiva.

Contentes amb l’afluència de públic, que diàriament ha passejat pel barri mapa en mà, pel ressò als mitjans de comunicació i pel feedback directe que hem rebut a La Parada.

D’altre banda, estem molt satisfetes d’haver unit dos mons que normalment no estan connectats: el petit comerç i els artistes, una unió que en alguns casos ha sigut molt enriquidora.

Com tota primera experiència, també ens fem càrrec d’alguns aspectes a millorar, que els tindrem en compte de cara a la propera edició del 2014.

Només ens queda agraïr a tots els que heu fet possible que L/APARADART es materialitzés: als comerços per cedir-nos l’espai i en alguns casos involucrar-vos, als artistes per creure en la idea, als amics per aguantar-nos les dues setmanes d’estrés prèvies a la inauguració, i per descomptat, a tots aquells que heu gaudit d’aquesta exposició a l’aire lliure.

MOLTES GRÀCIES!

Finalmente, después de un mes y medio de exposición, cerramos L/APARADART con una valoración muy positiva.

Contentas con la afluencia de público, que diariamente han paseado por el barrio mapa en mano, por el eco en los medios de comunicación y por el feedback directo que hemos recibido en La Parada.

Por otro lado, estamos muy satisfechas de haber unido dos mundos que normalmente no están conectados: el pequeño comercio y los artistes, una unión que en algunos casos ha sido muy enriquecedora.

Como tda primera experiencia, también nos hacemos cargo de algunos aspectos a mejorar, que tendremos en cuenta decara a la próxima edición de 2014.

Sólo nos queda agradecer a todos aquellos que habéis hecho posible que L/APARADART se materializara: a los comercios por cedernos el espacio y en algunos casos involucraros con el proyecto, a los artistas por creer en la idea, a los amigos por aguantarnos las dos semanas de estrés prévias a la inauguración, y cómo no, a todos aquellos que habéis disfrutado de esta exposición al aire libre.

MUCHAS GRACIAS!

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 19 Novembre 2013 by in L/APARADART, notícies, projectes propis and tagged , , .
%d bloggers like this: