Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Territoires d’expériences

territoires d'experiences israel ariño

De la mà d’Israel Ariño ens ha arribat Territoires d’expériences, un llibre que recull el resultat de l’experiència artística en territori bretó durant un any, una experiència compartida per: Israel Ariño, Muriel Bordier, Delphine Dauphy, Marc Loyon, Cédric Martigny, Pascal Mirande.

Promogut per  l’Aparté, lieu d’art contemporain du pays de Montfort i el Carré d’art, galeria fotogràfica del Centre Culturel Pôle Sud de Chartres de Bretagne, les premises eren la convivència i l’exploració artística dins d’un territori concret, la Bretanya.

De la mano de Israel Ariño nos ha llegado Territoires d’expériences, un libro que recoje el resultado de la experiencia artística en territorio bretón durante un año, una experiencia compartida por: Israel Ariño, Muriel Bordier, Delphine Dauphy, Marc Loyon, Cédric Martigny, Pascal Mirande.

Promovido por el Aparté, lieu d’art contemporain du pays de Montfort y el Carré d’art, galería fotográfica del Centre Culturel Pôle Sud de Chartres de Bretagne, les premisas eran la convivencia y exploració artística en un territorio concreto, la Bretaña.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 20 Desembre 2013 by in fotografia, israel ariño, llibres fotografia, novetats and tagged , , , .
%d bloggers like this: