Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

NOVETAT! “Others’ still lifes” de María Daniela Quirós

others still lifes maria daniela quirósOthers’ Still Lifes neix de la curiositat de l’autora per un edifici on estava treballant temporalment. En el seu temps lliure va explorar els diferents espais i va descobrir que en pisos superiors s’hi realitzaven classes de pintura i escultura a jubilats i aficionats. Cada vegada que visitava l’espai cadires i caballets havien estat reorganitzats, descobrint en cada ocasió natures mortes que apareixien i desapareixien, reapareixent-ne de noves.
La maqueta de Others’ Still Lifes va ser seleccionada com a projecte finalista en la convocatòria “Docfield Dummy Awards 2014” de la Fundació Photographic Social Vision i The Folio Club.
María Daniela Quirós neix a Maracaibo, Venezuela el 1983. Estudia a la Universidad del Zulia i es llicencia en Disseny Gràfic el 2007. Aquell mateix any es muda a París per realitzar un Màster en Comunicació Visual a l’ÉCV Paris. Des de 2009 viu a Barcelona. El 2012, finalitza l’especialització en Fotografia d’Autor a l’IDEP, i l’any següent realitza un curs de Projectes Fotogràfics al CFD Barcelona. Actualment segueix desenvolupant els seus projectes personals i forma part de The Postcard Collective, un grup internacional d’intercanvi de postals artístiques.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29 Setembre 2014 by in fotografia, llibres fotografia, maria daniela quirós and tagged , , .
%d bloggers like this: