Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

La Parada baixa persiana el 31 de gener de 2015

parada-tancada

Després de més de 2 anys pujant persiana al ritme de “ajo sano guapa,  el ajero para el reúma” ,”calcetín de hilo joven” i altres clàssics del mercat de l’Abaceria, hem pres la difícil decisió de baixar la persiana definitivament el proper dissabte 31 de gener.

Cal dir i reconèixer, que ens fa molta pena tancar un espai que ha significat molt més del què imaginàvem, un espai en el que mica a mica s’ha anat construint una petita gran família al voltant de La Parada, i per això us volem agrair el suport rebut i l’entusiasme i la il·lusió compartida.

Però també, l’experiència professional i vital que ens enduem ens dona molta energia per encarar aquesta nova fase amb il·lusió, per convertir-nos en un espai pop up de veritat, seguir actives participant en festivals i esdeveniments vinculats.  Ens trobareu 365 dies l’any a les botigues online i seguirem treballant en noves estratègies per portar l’art a l’espai públic. Ja us anirem informant. Igual que us informarem de l’horari especial que farem el mes de gener.

Per ara només ens queda gaudir d’aquest últim nadal al mercat  i  convidar-vos a  celebrar el dissabte 31 de gener la feina feta i la que està per venir!!

Gràcies a tots i cadascun de vosaltres, ha estat un autèntic plaer!

 

Después de 2 años subiendo persiana al ritmo de “ajo sano guapa,  el ajero para el reúma” ,”calcetín de hilo joven” y otros clásicos del mercado de la Abaceria, hemos tomado la difícil decisión de bajar persiana definitivamente el próximo 31 de enero.

La verdad es que nos da mucha pena cerrar un espacio que ha significado mucho más de los que imaginábamos, un espacio en el que poco a poco se ha ido construyendo una pequeña gran familia alrededor de La Parada, y por eso os queremos agradecer el soporte recibido, así como el entusiasmo y la ilusión compartida.

Pero también es esta experiencia profesional y vital que nos llevamos la que nos da mucha energía para encarar esta nueva fase con ilusión, para convertirnos en un espacio pop up de verdad, seguir activas participando en festivales y eventos vinculados. Nos encontraréis 365 días al año en las tiendas online y seguiremos trabajando en nuevas estrategias para sacar el arte al espacio público. Ya os iremos informando. Así como también os informaremos del horario especial que haremos el mes de enero.

Ahora sólo nos queda disfrutar de estas últimas navidades en el mercado e invitaros a celebrar el sábado 31 de enero, el trabajo bien hecho y el que está por llegar!!

Gracias a a todos y cada uno de vosotros, ha sido un auténtico placer!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 10 Desembre 2014 by in notícies.
%d bloggers like this: