Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

persiana baixada… LA PARADA segueix ENDAVANT!

GRÀCIES LA PARADA

diumenge de ressaca emocional, cansament i una gran satisfacció!

Ahir els nervis ens van fer una mala jugada i megàfon en mà, no vam poder dir gran cosa!…

La parada baixa persiana, tanca un cicle i en comença un altre. Perquè LA PARADA, senyores i senyors, SEGUEIX ENDAVANT! Seguirem treballant en el mateix però ho farem sense forma específica com fins ara, adoptarem la forma adequada per a cada acció, i orientarem contingut i continent a cada ocasió. A partir d’ara ens toca posar ordre a les idees, establir noves col·laboracions amb diferents actors i seguir apostant per la necessitat d’apropar art i cultura al públic més ampli.

Per ara ja us podem avançar que a partir del mes de MAIG tindrem presència física als mercats de Barcelona, un dissabte al mes en un mercat diferent, programant una agenda cultural basada en el format de l’SPEAKING CORNER. A mida que tinguem informació més detallada ja us la farem saber.

També comunicar-vos que la sessió “who is who” de BOOK JOCKEY que vam haver de cancel·lar pel vent i que ja no podrem fer a La Parada, es farà el proper divendres 6 de febrer a les 19h en un espai IDEAL: MÚLTIPLOS!! (c/ Joaquim costa, 30)

D’altre banda, al final de la celebració vam realitzar el sorteig de la làmpada blanca, que va quedar en mans del Xava i la Mireia. penjarem el vídeo a Facebook perquè es vegi que va ser un sorteig sense truc!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ahir pel megàfon no vam ser capaces, però volíem haver fet AGRAÏMENTS diversos, i potser una mica llargs, però com que ahir no vam tenir nassos, ho fem avui des d’aquí i així no us avorrim i s’ho llegeix qui vulgui!

Primer de tot agrair-vos a TOTS/ES el suport rebut ahir, però sobretot el rebut al llarg d’aquests dos anys i mig, un suport que ens ha fet tirar endavant en moments de debilitat, i que ens ha fet engreixar en moment d’eufòria, i que ara, en aquest canvi de cicle també ens empeny!

Hi ha dos persones, que han sigut poc visibles, sense les quals La Parada MAI hagués estat possible: ARNAU i ENRIC un gràcies infinit per creure en els nostres somnis imaginaris i ajudar-nos a fer-los realitat.

A totes les AUTORES i AUTORS que teniu obra a La Parada, que creieu en el projecte i que heu apostat per aquest format allunyat de convencionalismes. Sou el més important perquè sou el CONTINGUT de La Parada!!

A la FAMILIA ROS al complet, per ser la cirereta del pastís, per fer-nos costat en tots els aspectes, logístics, emocionals, gastronòmics i ociosos, tècnics i un llarg etcètera! però sobretot perquè sense vosaltres La Parada no hagués tingut la mateixa màgia.

A tots aquells que creieu en el projecte,  i que ens heu fet costat comprant, fent-ne difusió, portant gent o simplement venint a gaudir de l’espai o a fer-la petar.

Agrair també a la Núria Martínez-Vernís, el Víctor Nubla i al Víctor Bonet la seva performance “diagrames per a la creació de sentit”, i als The Funktonics per fer-nos de banda sonora des de les altures! MOLTES GRÀCIES!

Per últim i no per això menys important a les families que ja portàvem a la butxaca, pares, mares, germans, germanes i amics , tots vosaltres sempre incondicionals!

GRÀCIES A TOTS!!!

LA FAMILIA S’HA FET MOLT MOLT GRAN!!!! 

Ara si, només recordar-vos que com fins ara, seguim tenint les botigues online:

www.laparadallibres.org / www.laparadafotografia.org

Anuncis

One comment on “persiana baixada… LA PARADA segueix ENDAVANT!

  1. Retroenllaç: Paco Navamuel, Xènia Bagué @ Múltiplos, 06.02.2015 | BookJockey

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 1 febrer 2015 by in comiat espai físic, notícies and tagged .
%d bloggers like this: