Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Eugeni Gay i Gemma Ballesteros

Gemma Ballesteros (Barcelona, 1982) i Eugeni Gay (Barcelona 1978)

Gemma Ballesteros es va llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques però la seva passió per les arts plàstiques i visuals la van orientar cap a la fotografia com a mitjà d’expressió personal, buscant la pròpia interpretació per part de l’espectador. Va estudiar a Grisart i actualment treballa com a fotògrafa freelance. La seva obra s’ha pogut veure en diferents ocasions a Barcelona en exposicions tan individuals com col·lectives. Forma part del col·lectiu SF La Postalera.

Eugeni Gay per la seva banda, llicenciat en Biologia i amb estudis d’Antropologia, treballa com a fotògraf i docent de fotografia a El Observatorio, del qual també es fundador. Precisament el seu interès per l’antropologia l’ha portat a centrar la seva mirada fotogràfica en altres realitats, per intentar descobrir i entendre altres maneres de veure el món i les relacions humanes. La seva obra ha estat publicada en diferents mitjans com El País Semanal, F-Stop Magazine o Lonely Planet, així com també ha estat exposada en diferents ocasions i ciutats com Sevilla, Barcelona, Vitoria, Toulousse o Valparaiso. Amb el seu treball “Dioses de Alquitrán” va guanyar la beca de El Invernadero.

En aquest projecte, Hand Wash, uneixen les seves mirades, una la del que experimenta per primera vegada, l’altra, la del que assenta el que ja és conegut. Un diari visual a dues mans, amb una mateixa ruta i un mateix temps.

www.gemmaballesteros.com

www.eugenigay.com

Anuncis

2 comments on “Eugeni Gay i Gemma Ballesteros

  1. Retroenllaç: dijous 21 de març a les 19h Eugeni Gay a “El dia del fotògraf” |

  2. Retroenllaç: la parada fotografia «

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: