Llibres i fotos s'instal·len al mercat de l'abaceria de Gràcia

Gisela Ràfols

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Gisela Ràfols (Vilafranca del Penedès, 1984)

Viu i treballa a Beijing. És llicenciada en Fotografia i Creació Digital per la Universitat Politècnica de Catalunya al Centre de la Imatge i Tecnologia Multimedia i també ha impartit part dels seus estudis al Art College University of Falmouth, Anglaterra.

Dins la seva trajectòria artística podem destacar la seva activitat a tant a nivell nacional com internacional. Exposant a Galeries i Fires d’Art a ciutats com Barcelona, Madrid, Lisboa, Berlin, Buenos Aires, New York o Beijing entre d’altres.

Les imatges que presentem a La Parada formen part de la sèrie Natura, realitzades a Taiwan durant el 2012. En aquest treball l’artista reflexiona sobre la connexió de l’individu amb la natura. Com depenent de la cultura a la que pertanyem ens podem sentir tant a prop o tant allunyats d’aquesta. El seu treball sempre gira al voltant de l’individu i la relació d’aquest amb l’entorn i amb si mateix.

Des d’un punt de partida totalment introspectiu l’artista ens obre les portes a experimentar tot un univers que està a l’abast de tothom, on només ens fa falta obrir els sentits per viure’l.

També disponible a la botiga online.

Gisela Ràfols (Vilafranca del Penedès, 1984)

Vive y trabaja en Beijing. Es licenciada en Fotografía y Creación Digital por la Universitat Politècnica de Catalunya en el Centro de la Imagen y Tecnología Multimedia, así como también ha impartido parte de sus estudios en el Art College University of Falmouth, Inglaterra.

En su trayectoria artística cabe destacar su actividad tanto a nivel nacional como internacional, exponiendo en Galerías y Ferias de arte en ciudades como Barcelona, Madrid, Lisboa, Berlín, Buenos Aires, New York o Beijing entre otras.

Las imágenes que presentamos en La Parada forman parte de la serie Natura, realizadas en Taiwán durante el 2012. En este trabajo la artista reflexiona sobre la conexión del individuo con la naturaleza. Como dependiendo de la cultura a la que pertenecemos nos podemos sentir tan cerca o tan lejos de ella.

Su obra siempre gira alrededor del individuo y la relación de este con su entorno y consigo mismo. Con un punto de partida totalmente introspectivo la artista nos abre las puertas a experimentar todo un universo que está al alcance de todos, sólo hace falta abrir los sentidos para vivirlo.

También disponible en la tienda on line.

www.giselarafols.com

Anuncis

2 comments on “Gisela Ràfols

  1. Retroenllaç: la parada fotografia |

  2. Retroenllaç: la fotògrafa Gisela Ràfols s’afegeix als fotògrafs de La Parada! |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: